Met bunker in Kern met Pit

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Rondje Wijk aan Zee heeft in januari dit jaar de renovatie van de bunker in het Gaasterbos aangemeld voor de wedstrijd Kern met Pit, georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM)

uitgr bunker
Het uitgraven en renoveren in volle gang     Foto: Dirk-Jan Prins

Dit project werd, na de presentatie, gekozen om mee te doen met de wedstrijd. Na het behalen van deze prestatie, ontvangt de vereniging in januari een geldbedrag. Tot 30 november kan er bovendien gestemd worden voor het project op de website Kijk dan even bij Wijk aan Zee – Bunker Gaasterbos. Daar kunnen jullie lezen wat Rondje Wijk aan Zee in dit jaar aan werkzaamheden gepresteerd heeft. Stiekem hoopt Rondje Wijk aan Zee dat jullie een stem uitbrengen.

Bij voldoende stemmen en een goed juryrapport, kan het project in aanmerking komen voor de trofeewinnaar van de provincie Noord-Holland. Daarmee verdient het project een extra bedrag en doet het mee aan de nationale prijsuitreiking in maart. De drie beste projecten krijgen dan bovendien nog eens een extra geldbedrag. Er zijn dus 3 geldbedragen te winnen. Dit geld kan de vereniging goed gebruiken om bestaande projecten te onderhouden en nieuwe projecten te starten.

Namens Vereniging Rondje Wijk aan Zee, alvast bedankt!


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz