Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar This is Holland

NIEUWS


BEVERWIJK – Tijd om eens op stap te gaan met nog steeds de leukste bus van Beverwijk.

Dinsdag 5 november rijdt de chauffeur naar This is Holland in Amsterdam. U ervaart een unieke 5D Flight Experience over alle belangrijke bezienswaardigheden van Nederland. Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof u door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert.

Woensdag 6 november kunt u kennismaken met de verrassende onderwaterwereld in Sea Life in Scheveningen. U komt oog in oog te staan met haaien, roggen, zeesterren en nog veel meer.

Donderdag 7 november gaat de PlusBus richting Gooi en Vechtstreek. Het is een mooi stukje Nederland. Dorpjes met smalle straten en langs de Vecht landhuizen en theehuisjes met idyllische doorkijkjes en prachtig aangelegde tuinen.

Dinsdag 12 november wordt er een bezoek gebracht aan het Elisabeth Weeshuis in Culemborg. U komt te weten hoe het leven eruitzag voor de weeskinderen. U bezoekt onder andere de keuken, de meisjesrefter, de kelder en de slaapzaal.

Voor inschrijven kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via 0251 222222 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz