Nachtelijke verkeersstops A4 bij Badhoevedorp

NIEUWS

Op donderdag 14 en vrijdag 15 januari vinden er tussen 0.30 en 2.30 uur vier verkeersstops per nacht plaats op de A4 richting Schiphol, tussen knooppunt Badhoevedorp en de Schipholtunnel. Dit betekent dat het verkeer per verkeersstop maximaal 15 minuten stil komt te staan. Als het verkeer stilstaat, worden er liggers geplaatst van een nieuw viaduct voor de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp.

Totaal acht nachtelijke verkeersstops

Vanwege de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp bouwt Rijkswaterstaat een nieuw viaduct voor de verbindingsboog A9 (vanuit Haarlem) naar de A4 (richting Amsterdam). Tijdens de in totaal acht verkeersstops (vier per nacht) plaatst de aannemer liggers voor de bouw van dit viaduct. Door de verkeersstops te verspreiden over twee nachten, wordt de hinder zoveel mogelijk beperkt. Drie van de vier rijstroken zijn tijdens de werkzaamheden geheel afgezet. De verkeersstops vinden op de overgebleven vierde rijstrook plaats. In geval van slecht weer wordt de planning aangepast.

Omlegging A9 Badhoevedorp

De A9 tussen knooppunt Raasdorp en knooppunt Badhoevedorp loopt vanaf 2018 niet meer dwars door Badhoevedorp, maar komt ten zuiden om het dorp heen te liggen. Met de omlegging van de A9 zorgen Rijkswaterstaat en de regionale overheden voor een verbetering van de ruimtelijke kwaliteit en leefbaarheid in Badhoevedorp en een betere doorstroming op de A9 waardoor Schiphol en de regio Amsterdam beter bereikbaar worden.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz