Nieuwe start !

NIEUWS
Dion Offringa
Dion Offringa

WIJK AAN ZEE – Dion Offringa geen ondernemer maar wel altijd ondernemend!

Dit is de typering die hij aan zichzelf geeft. Dion begon enige tijd geleden met veel enthousiasme, op de Julianaweg, een bed and breakfast. Maar al snel werd het hem duidelijk dat dit meer inhield dan wat hij er zelf van verwachte. Al met al, Dion stopte en is aan het relativeren geslagen. Zo kwam hij ook tot de ontdekking dat hij zijn zo geliefde Wijk aan Zee niet los kan laten.

Dion is terug! Een stuk wijzer, want in de tussenliggende tijd deed hij veel ervaring op in de horeca. Hij gaat nu opnieuw zijn vertrouwde pand aan de Julianaweg aan de buitenkant netjes maken en aan de slag met zijn eerdere onderneming, overnachtingen aanbieden. Hoe blij hij is weer ondernemend in Wijk aan Zee te zijn, wil hij graag aan iedereen laten weten.

Vandaar dat hij als zanger de inwoners van Wijk aan Zee een gratis optreden aanbiedt. Want Dion is namelijk ondertussen ook nog een verdienstelijke zangcarriere gestart. Op het repertoire staat het Amsterdamse Nederlandstalige levenslied. Iedereen is welkom. Mocht jij niet in Wijk aan Zee wonen maar toch interesse hebben, dan ben jij natuurlijk ook van harte welkom.

Deze avond, vol met meezingers, zal zaterdag de 18e plaatsvinden op de Zwaanstraat 16-18 bij Grandcafe La Baliza in Wijk aan Zee.  


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz