Nieuws in de plooi

NIEUWS
mastino
Ik hoor dat ik nog een keer mag !

WIJK AAN ZEE – Wegens overweldigend succes, wordt de fotosessie, van kinderen die hun grootouders fotograferen, dunnetjes geprolongeerd.

Kunstenaar, cineast en fotograaf Jan ven der Land, kwam op het idee om tijdens de expositie Rimpels, in de Mondriaan in Wijk aan Zee, kinderen de rimpels van hun opa en oma te laten fotograferen. 

Zondagmiddag 10 augustus, krijgen kinderen opnieuw de gelegenheid deze gelegenheid. De kinderen mogen gebruik maken van één van zijn professionele camera’s. Zij mogen natuurlijk ook met hun eigen digitale camera foto’s maken, indien zij die hebben.

Vervolgens krijgen de kinderen de gelegenheid om een korte beschrijving te geven over hun dierbare opa, oma, overgrootvader of overgrootmoeder of andere bekende. Een tekstschrijver zal hen bijstaan. De foto’s, mèt tekst, worden gelijk op A-3 formaat afgedrukt en geëxposeerd. Zo krijgen de jonge foto-kunstenaars de gelegenheid om hun werk zelf een plekje te geven in de expositie. Door sponsoring van het lokale bedrijfsleven, is het mogelijk dat de kinderen de afdruk, na sluiting van de expositie, komen ophalen.

Dus alle opa’s en oma’s, neem jullie kleinkinderen aanstaande zondag mee naar de Moriaan in Wijk aan Zee. Dan kunnen jullie tussen 12.00 en 16.00 uur worden vereeuwigd. 


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz