Nog beperkte plekken voor subsidie woningisolatie

NIEUWS
Wijwonenwijzer-subsidie_0716
Bron: Omgevingsdienst IJmond

BEVERWIJK – Energiebesparing, meer comfort en besparing op uw kosten – reden genoeg om uw woning te verduurzamen.

Gaat u of heeft u uw woning voorzien van isolatie? Omgevingsdienst IJmond heeft nog beperkte subsidieplekken beschikbaar.

Aanvragen

Bij diverse gemeenten is nog plek voor aanvragen. Zo is er in gemeente Beverwijk nog plek voor 73 aanvragen, in gemeente Heemskerk voor 38 aanvragen, in gemeente Velsen voor 37 aanvragen en in gemeente Uitgeest is nog plek voor 29 aanvragen.

Bundelen

Ook wanneer u eerder een aanvraag heeft ingediend maar niet in aanmerking kwam omdat uw investering lager was dan de ondergrens van € 1.500,-, krijgt u nog een mogelijkheid. Bundel uw aanvraag met die van uw buren of kennissen in de gemeente om de ondergrens te halen en alsnog van deze subsidie te profiteren.

Terugwerkende kracht

Heeft u uw woning al geïsoleerd, en was dit na 1 januari 2014? Dan komt u in aanmerking voor subsidie met terugwerkende kracht. Maar wees er snel bij, want ook de ruimte voor deze aanvragen is beperkt.

Verduurzamen

Wanneer een woningeigenaar kiest voor het verduurzamen van de woning vraagt dit veelal om investering. Om die reden stelden diverse gemeenten waaronder Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen, met ondersteuning van de provincie, subsidie beschikbaar voor dak-, vloer- en gevelisolatie en voor isolatieglas.

Voor meer informatie, voorwaarden en indienen van aanvragen kunt u terecht op Internet en voor meer informatie over maatregelen kunt u ook terecht op Internet.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz