Nog maar een keer!

NIEUWS

VELSERTUNNEL 

Velsertunnel_ventilatiegebouw_noord
Bron: Velsertunnel

Nog maar een keer het hele relaas op een rijtje om niet voor verrassingen te komen.

NACHTAFSLUITINGEN VELSERTUNNEL
De Velsertunnel is de nachten van 11 tot 21 maart afgesloten in zuidelijke richting. (Beverwijk naar Haarlem) Op een aantal van deze nachten is de afrit naar de Meubelboulevard, Bazaar en De Pijp dicht voor verkeer richting Beverwijk/Alkmaar. Verkeer wordt in die situatie via de calamiteitenboog omgeleid naar Beverwijk-Oost. De afrit richting Beverwijk, Rode Kruis en Tata is beschikbaar.

OOK HINDER IN AVOND EN NACHT A22: 
Op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart is de A22 Beverwijk richting Alkmaar afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur. De afsluiting begint na de noordelijke calamiteitenboog op de A22. Komt u uit Beverwijk en wilt u via de A9 richting Alkmaar, dan wordt u omgeleid via de noordelijke calamiteitenboog en afrit 8 Noorderweg.

Op woensdag 16 maart en donderdag 17 maart is de A22 Badhoevedorp richting IJmuiden-Beverwijk afgesloten tussen 20.00 en 05.00 uur. De afsluiting begint bij knooppunt Velsen. U wordt met gele borden omgeleid over de A9.

Dergelijke afsluitingen zijn nodig om de tijdelijke verbindingsbogen gereed te maken als omleidingsroute tijdens de renovatie van de Velsertunnel.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz