Nogmaals getuigen oproep

POLITIE BERICHTEN
Bron: Politie Kennemerland

HEEMSKERK – De recherche zoekt getuigen van een poging tot beroving op woensdag 6 september, rond 23.00 uur op de Duitslandlaan.

Een 36-jarige Heemskerker is door drie mannen van rond de 20 jaar oud aangevallen. Zij waren uit op zijn smartphone en geld. De Heemskerker verzette zich echter. Door zijn heftige verzet hebben de daders niets buitgemaakt.

Alle drie de daders waren in het donker gekleed en rond de 1.90m lang. Ook hebben zij alle drie een mager postuur. Een van de mannen is waarschijnlijk geraakt in zijn gezicht door het slachtoffer. Deze aanvaller heeft mogelijk letsel. Dit kan opvallen in zijn omgeving. Ook de combinatie met de twee andere mannen is van belang. De aangever is helaas onder meer gewond geraakt aan zijn knie.

Iets gezien op woensdag de 6e september? Of heeft er iemand informatie over deze poging tot beroving? Bel dan met 0900-8844.

Mochten er bewoners zijn die iets dergelijks zijn overkomen en zich nog niet hebben gemeld bij de politie, wacht daar dan niet mee en doe alsnog zo spoedig mogelijk aangifte.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz