Onrust in Zwaanstraat

NIEUWS
en ruziezoekende café bezoekers

WIJK AAN ZEE – Afgelopen weekend was het onrustig in de Zwaanstraat 

Een 34 jarige man, waarvan niet bij de politie duidelijk is waar hij vandaan komt en woonplaats is, nam het in een café aan de Zwaanstraat niet zo nauw met de orde en gebruikelijke rust in Wijk aan Zee. Toen de man hierop gewezen werd en er pogingen werden gedaan om hem netjes naar de deur te verwijzen, sloegen zijn stoppen door. Dit gebeurde rond de klok van 18.00 uur zaterdagavond. Politiediensten rukte met voldoende personeel uit en wisten de man, die had lopen dreigen met een ploertendoder, tot kalmte te manen.

Echter, de man liet het er niet bij zitten en probeerde zijn kunstje nogmaals, maar dit keer later in de nacht, c.q. vroege morgen van zondag. Hierop werd de politie opnieuw ingeschakeld en zij hebben de man toegangsverbod overhandigd. Mocht hij nu nogmaals zijn gezicht laten zien, dan zal hij worden gearresteerd wegens huisvredebreuk. Voorlopig is de man nog op vrije voeten.

Ook het weekend daarvoor was het even tot een kookpunt gekomen op de Zwaanstraat waarbij, in dit geval, op straat de vonken oversloegen en dan niet van passie.

Meestal komt alles in drieën. Laten wij hopen dat Wijk aan Zee ook hier een uitzondering in is en het bij twee incidenten blijft.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz