Onthulling straatnaambord

NIEUWS
Bron: Gemeente Beverwijk     Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – Op woensdag 6 december 2017 wordt het straatnaambord van de Annie Palmenlaan in Binnenduin onthuld.

Annie Palmen (1926-2000) was een Beverwijkse zangeres, die eind jaren zestig onder andere bekend was als Drika van de Boertjes van Buuten. Ook deed ze in 1963 mee aan het Eurovisiesongfestival met het liedje Een speeldoos.

Beverwijker Rob Keesen heeft het initiatief genomen om in de nieuwe wijk Binnenduin één van de straten naar Annie Palmen te vernoemen. Samen met de dochter van Annie Palmen, mevrouw De Roode, zal hij het straatnaambord op 6 december onthullen. Daarna brengt het Westerhoutkoor het lied ‘Visser van de Zuiderzee’ ten gehore.

Voor geïnteresseerden in de bouw van de nieuwe wijk Binnenduin is er vanaf 6 december een vaste informatieplek: het informatiecentrum aan de Annie Palmenlaan.

Het informatiecentrum is gevestigd in een bouwkeet. De Beverwijkse kunstenaar Ingwar Perton heeft de buitenkant van de keet beschilderd, waarbij hij zich heeft laten inspireren door de natuur en de geschiedenis van het tuindersgebied. Voorlopig is centrum nog beperkt open. Zie voor openingstijden: www.beverwijk.nl (binnenkort is de website www.binnenduin.nl ook online).


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz