Ontmoet Laura Fygi

NIEUWS
Laura Fygi
Bron: Bos Media Services    Laura Fygi

BEVERWIJK – Zangeres Laura Fygi is aanstaande zondag te gast in het programma ‘Bekijk ‘t Maar’ van Radio Beverwijk.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt het programma op locatie gemaakt in Gasthoeve Adrichem. Dit stelt luisteraars in de gelegenheid de zangeres te ontmoeten en haar live aan het werk te zien, want ze zal ook enkele nummers voor het publiek gaan zingen. Zanger Sjors van der Panne (Finalist The Voice Of Holland, seizoen vijf) zingt een duet met haar.

Enkele maanden geleden maakte Radio Beverwijk het programma ‘Bekijk ‘t Maar’ ook al op deze locatie. Toen was Lee Towers te gast, hij sprak openhartig met presentator Maus Granaat over zijn leven en zijn carrière. Tientallen bezoekers waren daarvan getuige, terwijl ze genoten van een speciaal samengesteld menu. De opzet van het programma in deze vorm beviel zo goed, dat besloten is om opnieuw publiek uit te nodigen voor het bijwonen van een programma, dit keer met Laura Fygi als gast. Zij was in de jaren ’80 lid van de succesvolle meidengroep Centerfold en bouwde daarna als solozangeres aan een carrière met een meer op jazz georiënteerd repertoire. Noemenswaardig is dat zij met grootheden uit de internationale muziekwereld heeft gewerkt, onder wie Jean ‘Toots’ Thielemans, Michel Legrand, Clark Terry en Michael Franks. Ook is zij een van de weinige westerse artiesten die erin is geslaagd om carrière te maken in China. Dit jaar viert Laura Fygi haar 25-jarig jubileum als solozangeres en ter gelegenheid daarvan is een dubbel-cd van haar verschenen. Iedereen die Laura Fygi live aan het werk wil zien is zondagavond 26 april 2015 welkom in Gasthoeve Adrichem aan de Adrichemlaan 5-7 in Beverwijk.

De live uitzending van ‘Bekijk ‘t Maar’ duurt van 19:00 tot 21:00 uur en de toegang is gratis. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Gasthoeve Adrichem een mooi driegangenmenu samengesteld dat voor slechts € 19,95 wordt geserveerd. Reserveren kan via telefoonnummer 0251 254333, maar wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Radio Beverwijk is te ontvangen via 104.5 FM op de analoge kabel in de gemeente Beverwijk en via 105.4 FM in de ether (regio IJmond). Op internet is Radio Beverwijk via de website te beluisteren.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz