Ook bibberen?

NIEUWS
Halloween-poster-klein-bestand-225x300
Bibberen op de Bazaar

BEVERWIJK – Vanaf 17 oktober kan jij bibberen op De Bazaar!

Voor Halloween is hal 21 aan de Boulevard omgetoverd tot een compleet spookhuis, waar het mogelijk is dik 10 minuten te griezelen. Een grote droom van Susi Zayas Vargas komt uit! Samen met haar man Juan heeft zij een grote passie voor Halloween en horror films. “In films zagen wij dat kinderen in Amerika ook aan een soort van Sint Maarten deden, alleen gaan zij verkleed langs de deuren op de dag van de doden. Ik vond het super om te zien, dat zij daar net als in Spanje deze dag vieren”, aldus Susi.

Susi is werkzaam op het Trinitas College in Heerhugowaard. “Toen ik hier begon met werken hadden zij elk jaar in oktober een thema feestavond voor alle leerlingen. Elk jaar gaf ik opnieuw aan bij de directie dat zij het thema Halloween moesten doen. Vijf jaar geleden kwam er een collega naar mij toe die zei: ‘Susi leef jezelf uit! Wij gaan het proberen’.” Samen met Juan ging Susi aan de slag en elk jaar werd het spookhuis groter en enger. “Vorig jaar zijn er zelfs leerlingen huilend naar huis gegaan. Ouders durfden het schoolplein niet meer op!”, vertelt Susi met gemengde gevoelens. Naast het schoolfeest geven Susi en Juan ook Sweet Sixteen Parties bij mensen thuis, waarbij zij het hele huis omtoveren in een spookhuis met echte acteurs.

“Ik kom al jaren op De Bazaar, ik vind het hier geweldig en super gezellig. Begin dit jaar zaten wij op zondag een broodje te eten en zag ik alle mensen om mij heen. Ik zei tegen mijn man; Ik moet hier een spookhuis bouwen! Juan zei direct ‘Ben jij gek geworden?’ Het idee laat mij niet los! Ik heb De Bazaar gebeld en nu staat mijn spookhuis hier.” Juan en Susi doen veel zelf en halen spullen uit Amerika. “Juan is grote fan van Freddy Krueger en doet hem perfect na! Onlangs hebben wij dan ook het masker uit Amerika laten komen, waarbij wij contact kregen met Paul. Paul heeft een spookhuis in Univers Studios in LA en leert ons veel op het gebied van spookhuizen en thema’s! Het belooft een geweldig spookhuis op De Bazaar te worden met meerdere thema’s!”

Huisregels:

  • Vanaf 15 jaar. Kinderen van 12 t/m 14 onder begeleiding van een volwassene
  • Geen toegang voor zwangere vrouwen
  • Geen toegang voor hartpatiënten
  • De aanwijzingen van het personeel dient te allen tijde worden opgevolgd.
  • Per groep van 4 a 5 mensen loopt men door het spookhuis

Het spookhuis is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz