Opnieuw harde knal!

NIEUWS
politiewagen
Politie op zoek naar oorzaak knal

WIJK AAN ZEE – Opnieuw is de omgeving van de Tappenbeckstraat in Wijk aan Zee opgeschrikt door een flinke knal.

Rond de klok van half twaalf vanmiddag, werd door bewoners een flinke knal gehoord. Aangezien dit om nagenoeg dezelfde omgeving ging als gistermorgen waar het explosief afging, werd er door de bewoners uiterst scherp gereageerd. Ook de opvolging van de politie was zeer snel en scherp te noemen.

Onverlaten hebben zwaar vuurwerk afgestoken. De politie kon de jeugd aanspreken maar niet hard maken dat deze jongeren bij het afsteken betrokken waren.

De politie laat weten dat ieder jaar het vuurwerk probleem vroeger start. Zo is kort geleden al een wagen vol illegaal vuurwerk onderschept in Badhoevedorp. Zelfs de pepernoten hebben ook al hun intrede gedaan in de winkels.

Laat iedereen hopen dat deze onrust niet lang in het leven gehouden gaat worden door onverlaten. Maar het blijft verstandig te alle tijden waakzaam te zijn en te blijven. Dan doet de politie met jullie mee door waakzaam en dienstbaar te zijn.


 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

1 thought on “Opnieuw harde knal!

  1. Deze knapen lopen in de poort bij Stetweg 31 richting Spar een harde klap ga het huis uit samen met broeder in perceel 31.
    Zie de knapen richting Tappenbeckstraat en daar een alerte buurman die ze aanhoud.
    En dat vuurwerk kwam niet uit de lucht vallen.

Comments are closed.