Oproep van de Reddingsbrigade

NIEUWS
3fm serious request
Reddingsbrigade WAZ

WIJK AAN ZEE – Reddingsbrigades in Nederland komen in actie voor het goede doel van 3FM Serious Request.

Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades geld op en ze varen vervolgens 100 kilometer een driedaagse vaartocht van Venlo naar Heerlen. In Heerlen wordt het eindbedrag overhandigd aan het Glazen Huis van 3FM.

Dit jaar gaan een aantal leden van onze brigade ook hun steentje bijdragen! Wij: Marco de Leeuw, Jeffrey Delforge, Niels Kamphuis, Iris Magdelyns, Stephanie Liefting, Maarten Slingerland, Lisa van Gool, Mariëlle Liefting en Rik Schavemaker zijn daarom hard bezig om ‘het steentje’ zo groot mogelijk te laten zijn. Wij willen jullie daarom (naast op de hoogte brengen) ook om hulp vragen.

In Wijk aan Zee zijn geldpotjes neergezet in Wijk aan Zee bij Tastoe, Sonnevanck, Primera en Summit (voel je vrij om er geld in te doen 😉 ).

Maar, wij organiseren ook twee statiegeld acties! DUS LEVER JE LEGE FLESSEN IN!

Dit kan op de volgende data/locaties:
– Maandag 23 november bij de EHBO les in Heliomare, Wijk aan Zee
– Woensdag 25 november voor de zwemles in het Sportfondsebad, Beverwijk.

Een aantal van ons zal daar met plastic zakken klaarstaan om de ingebrachte flessen te verzamelen. Mochten jullie vragen hebben over de statiegeld acties (of van plan zijn met gigantische hoeveelheden flessen aan te komen), neem contact op met Iris Magdelyns. Dit kan via de mail of telefoon: 06-14612888.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie bijdrage!

De Serious Rescue groep van 2015

Het bericht Serious Rescue verscheen eerst op de site van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz