Peutercentrum 2 jaar

NIEUWS

BEVERWIJK – Peutercentrum Nemo startte in maart 2017 met 3 peuters.

De peuters van Nemo hebben het 2-jarig jubileum gevierd met een verkleedfeestje.

Inmiddels is Nemo uitgegroeid tot een bloeiend peutercentrum met 30 peuters! Peutercentrum Nemo is gehuisvest aan de Pieter Cheeuwenlaan 6 (Broekpolder) en is één van de negen peutercentra van Peutercentra Beverwijk, van Stichting Welzijn Beverwijk. Nemo is vijf ochtenden geopend. Tijdens deze ochtenden spelen de peuters om te leren, te ontdekken en samen te spelen met andere peuters. Het peutercentrum biedt de peuters allerlei vormen van uitdagend spel, individueel en in de groep. De ochtend heeft een vaste indeling met o.a. vrij spel, de kring, liedjes zingen, voorlezen, samen buiten spelen en iets eten. Dat geeft de peuters een gevoel van veiligheid. De pedagogisch medewerkers zijn door hun opleiding en ervaring experts in de opvoeding en ontwikkeling van peuters. Zij weten als geen ander hoe de peuters zich thuis te laten voelen en hen te stimuleren om de wereld om hen heen te ontdekken.

De beste basis voor de overstap naar de basisschool. Nemo is gehuisvest in OBS De Zeester waarmee intensief wordt samengewerkt. Zodra de peuters de 4-jarige leeftijd bereiken gaat het merendeel over naar De Zeester.

Vol vertrouwen en enthousiasme zien we Nemo verder groeien. Kom gerust eens binnen als jij een plekje zoekt voor jouw peuter. Op internet kunnen jullie terecht voor meer informatie en/of aanmelding.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz