Politie heeft toch gelijk!

POLITIE BERICHTEN
bord_stop_inbraak
Bron: Politie Kennemerland

BEVERWIJK – De politie heeft de laatste tijd extra waarschuwingen gegeven dat er tijdens de kerstdagen meer ingebroken wordt.

En omdat de politie tijdens deze dagen extra alert is, kwamen een 25-jarige en een 27-jarige man, beide afkomstig uit Amsterdam, er minder goed vanaf. Zij zijn donderdagavond rond 23.00 uur aangehouden op de Pieter Cheeuwenlaan.

Op de Koos Speenhofflaan reed al enige tijd een auto rond die zich verdacht ophield. De inzittenden stapten meerdere keren uit en in het voertuig. Agenten zagen de auto de Laan van Archeologie op rijden. Op de Pieter Cheeuwenlaan kreeg de bestuurder een stopteken. De 27-jarige bestuurder stapte meteen uit. Zijn bijrijder bleek zich op de achterbank verstopt te hebben. In de auto werden inbrekerswerktuigen aangetroffen en spullen die mogelijk van inbraak afkomstig zijn. De twee mannen zijn overgebracht naar het politiebureau in Haarlem.

In Heemskerk is een 20-jarige man uit Beverwijk donderdagavond aangehouden op het Rendorppark voor poging inbraak. Een bewoner had iemand in de tuin zien lopen en hoorde vreemde geluiden.

Zij belde familie. Toen zij aankwamen zagen zij een man wegrennen en een ander konden zij in de kraag vatten. De politie nam de 20-jarige verdachte over. Naar de andere man werd nog gezocht. Dit leverde helaas niets op. Aan de achterkant van de woning werden braaksporen aangetroffen.

Hebben jullie iets gezien donderdagavond op of in de omgeving van het Renddorppark dat mogelijk met deze poging inbraak te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie in Heemskerk op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz