Politie vraagt jullie aandacht

POLITIE BERICHTEN
politie vlag
Bron: Politie Kennemerland

BEVERWIJK – Politie zoekt getuigen van verkeersconflict

Vrijdagochtend rond 06:00 uur is een 25-jarige man uit Purmerend ongeveer 30 meter meegesleurd door een bestuurder van een bestelbusje.

Dit gebeurde op de Wijkermeerweg. De Purmerender was aan het werk en werd ineens klemgereden door de bestuurder in een grijs bestelbusje. Hierna ontstond een woordenwisseling en heeft de bestuurder de autosleutels van het slachtoffer afgepakt. De man stapte daarna weer in zijn busje. Het slachtoffer probeerde via het raampje zijn autosleutels terug te krijgen toen de bestuurder ineens gas gaf. De man is hierdoor ongeveer 30 meter meegesleurd waarna hij uiteindelijk besloot los te laten. Hierdoor is het slachtoffer op de grond gevallen en gewond geraakt. Vervolgens is de man weggereden in de richting van de A9.

De bestuurder is een blanke man, tussen de 50 en 60 jaar oud, heeft een gezet postuur, grijzig/zwart haar en droeg een spijkerbroek.

De politie komt graag in contact met getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen via het telefoonnummer 0900 8844.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz