Politie zoekt getuigen van een steekincident

POLITIE BERICHTEN


BEVERWIJK / HEEMSKERK – Op vrijdagavond raakte een 18-jarige jongen uit Heemskerk gewond

Dit gebeurde bij een mogelijke beroving op het parkeerterrein van voetbalvereniging Odin aan de Hoflaan in Heemskerk. De beroving zou hebben plaatsgevonden in een personenauto.

Volgens het slachtoffer had hij eerder op de avond afgesproken met een oude bekende. Zij kwamen elkaar tegen op het parkeerterrein bij de bioscoop Cineworld. Hier waren zij in een auto gestapt en naar het parkeerterrein van de voetbalclub gereden om te chillen. In de auto werd het slachtoffer echter bedreigd en moest hij zijn telefoon afgeven. Toen hij dat niet wilde, werd hij gestoken. Het slachtoffer kon echter uit de auto ontsnappen en wegrennen.

Hulp van omstanders

Op straat bij een woning trof hij een man en een vrouw, die hij om hulp vroeg. Zij waren direct bereid om te helpen. Zij lieten de jongen binnen en belden meteen de politie. Ook een ambulance kwam ter plaatse, die de jongen voor behandeling van zijn verwondingen overbracht naar het ziekenhuis.

De politie stelde een onderzoek in en ging op zoek naar de verdachte. Deze is nog niet aangetroffen.

Getuigen gezocht

De politie vraagt de medewerking van eventuele getuigen die iets kunnen vertellen over het steekincident of de aanleiding daartoe. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz