Politiecontroles

POLITIE BERICHTEN
De zeebaars

WIJK AAN ZEE – Politiecontroles op het vangen van ondermaatse zeebaars

De politie in Velsen heeft afgelopen zondagochtend met de Sportvisserij MidWest Nederland een visserscontrole uitgevoerd. Deze controles zaten er aan te komen. Lees vorig artikel 

Tijdens deze controle werd gelet op het vangen van ondermaatse zeebaars. De controles vonden plaats op de Noordersluisweg, Pontplein, de tunnelput van Velsen-Noord en –Zuid, de Polderweg en het Sluisplein. Een ambtenaar van de Sportvisserij controleerde, samen met de politie, in totaal 16 vissers. Deze vissers kwamen niet alleen uit de omgeving zoals Beverwijk, Wijk aan Zee en IJmuiden, maar ook vanuit o.a. Amsterdam, Noordwijk, Oegstgeest en Heemskerk.

Tijdens een controle in het voertuig van twee Amsterdamse vissers werd ondermaatse zeebaars aangetroffen. Hier werd direct proces-verbaal van opgemaakt. De controleacties zullen vaker gaan plaatsvinden.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

3 thoughts on “Politiecontroles

  1. Prima,ze mogen meer controleren aanpakken ik ben geen rassist maar toch zijn het vooral de buitenlanders

    1. Wel n racistische opmerking. Ik ben buitenlander. Neem alleen maatse vis mee. Maar ook alleen als het een flinke vis is. En zie regelmatig niet-buitenlanders ondermaatse vis meenemen. Ga maar s op de noordpier kijken als er veel gul is. Kleine gulletjes worden allemaal in een zak gestopt.

  2. Een goede zaak waar wij ons als Hengelsportvereniging Haarlem hard voor maken!!

Comments are closed.