R.K.v.v. D.E.M. Familiedag

NIEUWS

SONY DSC

BEVERWIJK – Voor de 31e keer werd zondag, 1e Pinksterdag, een familie voetbal toernooi georganiseerd.

Over tien velden speelden 56 mannen teams en 12 dames teams.  Een dergelijk team bestaat uit vrienden en familie groepjes, ieder zo’n 8 personen groot. Elk team kreeg 12 minuten om hun kunnen te laten zien. Dan heb je al snel, met aanhang en bezoekers meegeteld, een 1000 tot 1500 mensen rond lopen. De organisatie is strak maar plezierig te noemen en maakt het mogelijk dit allemaal zonder problemen te laten verlopen. Waar iedereen bang is dat gezelligheid kan omslaan, of dat er niet genoeg georganiseerd is voor de jeugd of het innerlijke van de mens, heeft het bij D.E.M. mis. Je kunt je hart ophalen op deze oergezellige familiedag.

Zanger en entertainer Han Holland kwam de middag opluisteren met zijn volkszang. Gezellige drukke evenementen in Beverwijk? Het kan! Dit heeft R.K.v.v.D.E.M. met deze familiedag maar mooi bewezen. En dan ook nog het geluk hebben met het mooie weer. Mochten jullie nu het idee hebben om volgend jaar mee te doen, dan is het zaak om op tijd in te schrijven. De belangstelling is groeiende.

Zeker belangrijk, de winnaars van het toernooi. Bij de dames is het gelukkige team “Veld K1”  Bij de heren is het “FC Barcardi” om de gewonnen beker met Barcardi te vullen.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz