Ramkraak Parallelweg: getuigen gezocht

POLITIE BERICHTEN
politie Getuigen gezocht
Bron: Politie Kennemerland

BEVERWIJK – De politie is vannacht naar de Parallelweg gegaan, na een melding van een inbraakalarm.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek het te gaan om een ramkraak. Er is rond 03:20 uur geprobeerd om met een gestolen auto het rolluik te forceren van een pand aan de Parallelweg. Dit bleek echter niet gelukt, met als gevolg geen buit, maar wel veel schade: zowel aan het pand als aan de gestolen auto. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben. Mogelijk zijn de daders gestoord tijdens deze ramkraak en de recherche is dan ook op zoek getuigen.

Heeft u iets dinsdagochtend rond 03:20 uur iets verdachts gezien op de Parallelweg of in de directe omgeving, dat te maken kan hebben met deze ramkraak? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Beverwijk via 0900-8844 (lokaal tarief). Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Gestolen auto

De auto die is gebruikt voor deze ramkraak is meer dan vermoedelijk in dezelfde maandagnacht of de maandagavond ervoor gestolen vanuit de Broekpolder. Ook hiervan wil de recherche graag meer weten. Dus heeft u iets verdachts gezien in de periode van maandagavond op dinsdagochtend 03:20 uur in de Broekpolder, dat met de diefstal van deze VW Golf te maken kan hebben? Bel dan s.v.p. met de recherche in Beverwijk via 0900-8844.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz