“Rood” in blauw geschreven

NIEUWS
Rood08
Foto’s: Dirk-Jan Prins

WIJK AAN ZEE – Deze aankondiging werd gedaan op eigen site van de artiesten. Videoclip opname’s: 

Binnenkort starten de opnamen van de videoclip “Ik kijk in je ogen ”De videoclip is een productie van Easyfilm Productions met als producent: Renzo de Waal. De regie is in handen van Hugo Metsers. Aldus hun eigen tekst.

Het gaat om een nieuwe singel met een nieuw geformeerd duo: Dave Dekker en Mark Pot. De titel van het nummer is al bekend. “Ik kijk in jouw ogen” Wanneer de single uitkomt is nog niet bekend, maar dit zou zomaar aan het einde van deze maand kunnen zijn.

Dave Dekker, bekend van de musical Ciske de Rat (rechts op foto) , zal samen met Mark Pot, bekend uit de Hip Hop wereld, een volkomen andere weg inslaan dan die zij tot nu toe gewend zijn. Eric van Tijn ziet wel hitpotentie in de samenwerking. Vandaar dat er dan ook snel is gekozen een singel te maken met deze videoclip. Het duo zal door het leven gaan met de naam “Rood” in blauw geschreven”

Zoals gewoonlijk zit er altijd een soort van zweem van geheimzinnigheid om nieuwe producties. Niemand mag nog iets weten en pas op aangeven van de desbetreffende organisatie of maatschappij, mag er iets naar buiten gebracht worden. Geheim, geheim. Helaas! Dan moeten de artiesten natuurlijk niet zelf informatie op hun eigen site publiceren.

Bij toeval loop ik als Bic-News.nl, deze opnamen in. Zo hebben wij de primeur met zowel het bericht (buiten hun site om) als met foto’s. Want een deel van de clip werd 6 mei opgenomen op het terras van hotel Zeeduin in Wijk aan Zee. Of het iets geworden is? Eind mei zullen wij het weten. Althans, vermoedelijk. De dame van de maatschappij van Eric van Tijn kon geen duidelijkheid hierover geven. Dus niet verder vertellen dat jullie dit weten en gezien hebben. Geheim! Geheim!

Rood01
Camera klaar? Draaien maar!
Rood07
De heren werden een beetje melig van het lange wachten en het vele malen overdoen. Dan maar wat stoeien.  Op de achtergrond, de dame in blauwe jas, kwam zich spontaan aanmelden om mee te doen met de clip. Zij was volgens eigen zeggen jong genoeg om erbij te horen.
Rood12
Hugo Metsers geeft nog enkele aanwijzingen aan de hoofdrolspeelster die op 6 mei wel 6000 keer in haar ogen gekeken is door de zangers.
Rood05
Dan het echte werk. De opnamen zijn begonnen. Gelukkig denkt Dave aan zijn uitdrukking te zien.
Rood03
Tropische gezelligheid op een terras in mei in Wijk aan Zee
Rood06
Weer wachten. De hoofdrolspeelster in de Eend maar even plagen dan.
Rood11
Om er vervolgens zelf in te kruipen.
Rood09
Dan nog een laatste stoere foto. Niet wetende dat ook deze foto voor de krant is. Ondanks dat het groot achter ze staat geschreven.

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

Comments are closed.