“Run” op kaartjes

NIEUWS

VELSERTUNNEL – Publieksdagen Velsertunnel binnen paar uur volgeboekt

De freesmachine Foto: Velsertunnel

De belangstelling voor de publieksdagen in de Velsertunnel is ongekend groot. Na start van de inschrijving waren de kaartjes voor het evenement op zaterdag 7 en zondag 8 januari binnen een paar uur uitverkocht. Meer dan 11.000 mensen schreven zich in.

Op het hoogtepunt van de inschrijving, die startte op donderdag 8 december om 13.00 uur, probeerden duizenden mensen gelijktijdig een kaartje te bemachtigen. De overweldigende belangstelling vergde het uiterste van het online boekingssysteem, dat regelmatig onbereikbaar was.

Door een eerdere technische storing in een groot datacentrum begon de inschrijving een uur later dan gepland. Rond 15.00 ’s middags was het maximum aantal deelnemers bereikt.

Tijdens de 2 publieksdagen in de Velsertunnel kunnen mensen op hun gemak de vernieuwde tunnel van dichtbij bekijken. Tijdens het gratis evenement geven Rijkswaterstaat en aannemerscombinatie Hyacint tekst en uitleg over al het werk wat de afgelopen maanden in de tunnel is verzet. Ook voor kinderen is het leuk door de Velsertunnel te wandelen. Zo staan  er zware bouwmachines tentoongesteld.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz