Scooter kopen?

NIEUWS
Emco Novi
100% elektrisch

BEVERWIJK / HEEMSKERK – Aanschaf e-scooters door tijdelijke actie nu zeer aantrekkelijk.

Overwegen jullie een e-scooter aan te schaffen? Dan is dat op donderdag 25 september zeer aantrekkelijk. Het voordeel loopt deze dag namelijk op tot € 1.050,- De aanbieding is geldig voor bezoekers van de inloopbijeenkomst bij EVC Heemskerk aan de Lijnbaan 65. Jullie zijn welkom tussen 17.00 en 20.00 uur. Tijdens de bijeenkomst kunnen jullie zich laten informeren over e-scooters en de beschikbare subsidie. Er zijn diverse typen e-scooters beschikbaar voor een proefrit.

E-scooters winnen aan populariteit, mede door de vele voordelen die dit voertuig met zich meebrengt. Rijden op een e-scooter is goedkoper en beter voor het milieu. Voor inwoners van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen is de aanschaf van een e-scooter extra interessant. Bij inlevering van een tweetakt scooter of brommer, ontvangt men € 750,- subsidie op de aanschaf van een nieuwe e-scooter. Met deze maatregel willen de vier IJmond-gemeenten de uitstoot van oude tweetaktscooters tegengaan en de luchtkwaliteit verbeteren. EVC Heemskerk vult de korting op de aanschaf aan met een extra € 300,-, waardoor uw voordeel oploopt tot € 1.050,-

De subsidie is beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen. Aan de scooter die wordt ingeleverd zijn voorwaarden gesteld. Zo dient de scooter minimaal 7 jaar oud te zijn, een jaar op de naam van de aanvrager te staan, een tweetaktbrommer of scooter te zijn en in staat zijn om nog mee op de weg te rijden.

Voldoe jij aan alle voorwaarden? Dan komt jij in aanmerking voor deze subsidie. Aanvragen is heel simpel via een tien stappenplan. Deze is te vinden op de SITE van Milieudienst IJmond. Hier staan ook de overige voorwaarden op. Het aanvraagformulier is ook hier te downloaden. Vul dit formulier in, samen met de detailhandelaar. De subsidie wordt verstrekt op volgorde van aanvraag. Dus zorg ervoor dat jouw aanvraag op tijd is ingediend. Dit om teleurstelling te voorkomen.

Milieudienst IJmond voert namens de vier gemeenten de subsidieregeling uit. De subsidie is vertrekt door het Rijk en heeft tot doel de leefomgeving in de IJmond te verbeteren.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz