Sint aan Zee

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Kom zingen, knutselen en pepernoten bakken!

Het-Strandhuis-Wijk-aan-Zee-Slider Sinterklaasfeest

Op zaterdag 28 november wordt in Het Strandhuis een gezellig Sinterklaasfeest aan zee gevierd! Alle kinderen kunnen deze middag samen met de pieten gezellig knutselen, kleuren, zingen en ravotten. Ook gaan de kinderen samen met onze eigen banketbakker Henk, zelf heerlijke pepernoten bakken. De smakelijke pepernoten krijgen de kleine pietjes natuurlijk zelf mee naar huis.

Misschien komt Sinterklaas zelf ook nog wel langs als zijn drukke schema het toelaat? Als wij allemaal heel hard zingen, moet dat vast goed komen! Voor de ouders ook een leuke dag, want terwijl de kids een geweldige middag hebben kunnen papa en mama even rustig bijkomen.

Prins deze mooie Kleurplaat-Sinterklaas-2015 en ga ermee aan de slag. Lever de kleurplaat in bij Het Strandhuis in, dan wordt deze opgehangen in Het Strandhuis. De mooiste kleurplaten worden beloond met een mooi presentje van de goedheiligman tijdens het Sinterklaasfeest.

Uiteraard is dit feest van Sinterklaas gratis, wel is het voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s aan te raden een tafel te reserveren in verband met de drukte.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz