Sluiting Panden

NIEUWS POLITIE BERICHTEN


BEVERWIJK – Vandaag heeft burgemeester Smit een woning aan de Breestraat en Schuurmansstraat gesloten voor de duur van twee maanden.

Bij beide woningen is een hennepplantage, materiaal en apparatuur om hennep mee te kweken, aangetroffen.

Burgemeester Smit sluit de woningen op grond van art. 13b van de Opiumwet. Hij merkt deze professionele hennepplantages aan als een ernstige verstoring van de openbare orde en heeft daarom deze woningen gesloten. Naast de strafrechtelijke aanpak door politie en justitie wordt ook door de gemeente krachtig, eenduidig en consequent in de strijd tegen de georganiseerde hennephandel opgetreden.

De gemeente Beverwijk wil dat het prettig wonen, werken en ondernemen is in Beverwijk. Daarom zetten we in op een schone, hele en veilige gemeente. Dit doen we door bereikbaar te zijn, afspraken na te komen, problemen integraal aan te pakken en handhavend op te treden wanneer nodig. Dat willen wij samen met bewoners doen. Want samen zien wij meer.

Inwoners kunnen laten weten wat er speelt, bijvoorbeeld via de App Waaksamen of Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Zo zorgen wij met z’n allen voor een veilig Beverwijk.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz