Sms-service bij incidenten

NIEUWS


WIJK AAN ZEE – Sms-service bij incidenten A9 en Wijkertunnel tijdens renovatie Velsertunnel

Tijdens de renovatie van de Velsertunnel snel op de hoogte van incidenten op de A9 en de Wijkertunnel dankzij de nieuwe sms-alert van Rijkswaterstaat. Abonneer jezelf nu op de gratis service en krijg de updates direct op jouw telefoon. Sms ‘A9 aan’ naar nummer 3669.

Als de Velsertunnel vanaf 15 april negen maanden dicht is, is de route via de A9 en Wijkertunnel de meest gebruikte omleiding. Als daar een groot incident gebeurt, is vertraging onvermijdelijk. Om weggebruikers zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en ervoor te zorgen dat minder verkeer richting het knelpunt rijdt, stuurt Rijkswaterstaat tijdens de renovatie van de Velsertunnel sms-alerts uit.

Aan- en afmelden

Wil jij tijdens de renovatie van de Velsertunnel gratis waarschuwingen per sms ontvangen bij grote incidenten in de Wijkertunnel of op de A9? Sms dan A9 aan naar telefoonnummer 3669. Afmelden kan eenvoudig door A9 uit te sturen naar 3669.

Rijkswaterstaat stuurt alleen een alert uit bij grote incidenten waarbij de verwachte vertraging langer is dan een uur. Bij veelvoorkomende files tijdens de spits of kleinere incidenten die snel verholpen zijn, gaat geen bericht uit. Op het moment dat er een alert uitgaat, hoopt Rijkswaterstaat dat weggebruikers hun reis uitstellen of een alternatieve route kiezen.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz