Sportdorp Wijk aan Zee

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Sinds begin dit jaar is Wijk aan Zee officieel één van de Sportdorpen van Nederland.

sportdorp

Een Sportdorp is een samenwerkingsverband van sportverenigingen en andere lokale partijen in een wijk of dorpskern met als doel zoveel mogelijk inwoners vanuit hun eigen behoefte te laten bewegen en sporten.

Vrijdag 1 April organiseert het Sportdorp een Kick-off dag, waarin diverse lokale partijen en verenigingen zichzelf met veel plezier en enthousiasme zullen presenteren. De Kick-off vindt plaats in dorpshuis de Moriaan in Wijk aan Zee. Van 16.00 tot 19.00 uur zijn alle dorpelingen van harte welkom om deel te nemen aan activiteiten, zoals walking football, koersbal of darten. Ook voor de jeugdige sportliefhebbers is er van alles te doen. Denk aan een skateramp en een klimmuur.

De klimmuur zal tevens beklommen worden door onze wethouder van Haydar Erol. Dit is dan ook gelijk het officiële startsein van Sportdorp Wijk aan Zee. Hopelijk zal er in de komende twee jaar vele dorpsbewoners kennis maken met de diverse sportactiviteiten die ons prachtige dorp te bieden heeft.

Om de activiteiten in de toekomst zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van onze bewoners, zal er tijdens de Kick-off dag een behoeftepeiling plaatsvinden onder de bezoekers. Deze korte enquête zal richting geven aan de keuzes van de stuurgroep van het Sportdorp. Onder de deelnemers van de enquête wordt een sportabonnement naar keuze verloot. Vul dus zeker de enquête in, want dan maak jij ook kans op deze prachtige prijs.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz