SundayFair Lente-editie

NIEUWS
sundayfair
Bron: Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – Op zondag 29 maart 2015 vindt er van 12.00 tot 17.00 uur weer een SundayFair plaats in het centrum van Beverwijk.

De organisatie mag zich verheugen in een groeiend aantal standhouders met unieke en kwalitatieve producten en/of artikelen. Een keur van kramen zal de Breestraat vullen. Maar er is meer: straattheater voor jong en oud, optredens, live muziek, gezellige terrassen, koopzondag en de Ronde bedragen dagen.

Op de middenbaan van de Breestraat is het genieten van u’Mtata, dat dreunende percussie combineert met straattheater. Uit voorwerpen, die ze al rondzwervend hebben gevonden, zijn eigenzinnige kledingcomposities gecreëerd met aparte hoofddeksels. Ze verplaatsen zich met een heel bijzonder voertuig. Een spektakel, dat niemand mag missen met bassen, bellen en tamboerijnen. u’Mtata is percussie om te zien!

Speciaal voor de jonge bezoekers treden Professor Dombidoo en zijn assistente Ladilaa op met de Trombo Tuba Toet. De Trombo Tuba Toet is een mobiele muziekmachine. Aan de bovenkant van de machine steken echte blaasinstrumenten de lucht in. Kinderen bemannen de fietspompsectie, die in verbinding staat met de blaasinstrumenten op de TromboTubaToet. Een voorstelling vol met interactie, grappen, herrie en muzikale hoogstandjes. Als verrassing worden er bonnetjes uitgedeeld, waarop gratis een heerlijke suikerspin te verkrijgen is.

Ter hoogte van de Agathakerk is er live muziek van Blitz Rock en Roll. Terug in de tijd met muziek die nog altijd springlevend is. Blitz Rock en Roll is een band die garant staat voor een swingend optreden.

Danssportcentrum La Passe verzorgt op de Breestraat een aantal exclusieve optredens. En natuurlijk zendt Radio Beverwijk live uit vanaf de Breestraat met interviews en live muziekoptredens. De SundayFair is zoals altijd een gezellige middag voor het hele gezin in het centrum van Beverwijk. Zie ook www.beverwijkwinkelstad.nl en de Facebookpagina van de Sundayfair.

Dit is nog niet alles. Wist u dat op de koopzondagen het parkeren gratis is? Laat u nog meer verrassen. Kom en ervaar het lentegevoel vanaf zaterdag 28 maart met de Ronde Bedragen Dagen in het centrum Beverwijk. Meer informatie over deze actie van de winkeliers is terug te vinden op Facebook.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz