Tata Steel milieunieuws voor omwonenden

NIEUWS

snuffelpaal

WIJK AAN ZEE – Tata Steel in IJmuiden informeert omwonenden vanaf vandaag proactief en rechtstreeks over de manier waarop de bedrijfsprocessen in de omgeving merkbaar kunnen zijn.

Omwonenden die zich daarvoor opgeven krijgen vanaf nu via e-mail aankondigingen van geplande onderhoudswerkzaamheden en meldingen van afwijkingen in de bedrijfsprocessen die in de omgeving merkbaar kunnen zijn (bijvoorbeeld geur, geluid of fakkelen). Tata streeft ernaar om de invloed van de productieprocessen op onze omgeving te minimaliseren. “Als Tata Steel kun je echter niet altijd voorkomen dat de bedrijfsactiviteiten in de omgeving tot hinder leiden, aldus Hans Fischer algemeen directeur Tata Steel. Wat wij wél kunnen doen is ervoor zorgen dat de bewoners van de omliggende gemeenten goed geïnformeerd zijn over wat er speelt. Daarin past proactieve communicatie over onderhoudswerkzaamheden, procesafwijkingen en onze inspanningen op milieugebied. Ook gaan wij een aantal malen per jaar omwonenden uitnodigen om ons bedrijf te bezoeken, zodat zij zich een beter beeld kunnen vormen van onze processen en ons milieubeleid”

Aanmelden voor de e-mailberichten met milieunieuws van Tata Steel in IJmuiden kan via http://www.tatasteel.nl/contact/inschrijven-nieuwsbrief.html

Meldingen van ondervonden hinder door de activiteiten van Tata Steel kunnen worden doorgegeven via het klachtenformulier, dat te vinden is op http://www.tatasteel.nl/contact/inschrijven-nieuwsbrief.html.  Melders krijgen binnen 24 uur / 1 werkdag terugkoppeling over hun klacht.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz