Te veel om op te noemen!

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Vandaar alles voor jullie op een rijtje.

Zaterdag, 6 en zondag 7 september is in de Moriaan, Wijk aan Zee, het Nederlands Kampioenschap Rummikub 2014. Aanvang is om 10.00 uur.

 

Maar voordat het zover is, is er op 3 september, ook in de Moriaan, BODYSHAPE! van 19.30-20.30 uur. Niks moeilijke pasjes, maar gewoon lekker bewegen op muziek waarbij alle spiergroepen getraind worden. 15 lessen voor €54,75. Doe mee! Jullie krijgen natuurlijk eerst een gratis proefles.

Alex Buswijler Wolkenvisser

5 september opening expositie met het thema Grafiek, in de KOP van WaZ. Etsen en litho’s van Joke Sierag en Alex Buswijller. De opening is vrijdag 5 september vanaf 17 uur tot en met zondag 19 oktober. De KOP is elke dag open tot en met 30 september van 13 tot 17 uur en vanaf 1 okt de vrijdag, zaterdag en zondag van 13 tot 17 uur. Voorstraat 12 te Wijk aan Zee.

En als laatste, op 26 oktober wordt er in Wijk aan Zee een FunRun georganiseerd. De Sate-Run! Geen medailles, geen grote pretenties, wel heel veel Fun! Er zijn 2 afstanden. Eén loop van ongeveer 7km en één van 12km met als afsluiting, gezamenlijk Sate eten bij Duinpark Paasdal! Zin om mee te doen? Meld je aan via Facebook

Mochten er nog meer vermeldenswaardige evenementen komen, dan worden jullie natuurlijk op de hoogte gehouden.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz