Veiligheidsmaatregelen tijdens de feestweek

NIEUWS
Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – Van woensdag 9 tot zondag 13 augustus 2017 vindt weer de jaarlijkse  feestweek plaats in Beverwijk.

Om de veiligheid voor de bezoekers te vergroten zet de gemeente tijdens de feestweek een aantal veiligheidsmaatregelen in, waaronder cameratoezicht.

Evenals voorgaande jaren hecht de gemeente Beverwijk veel waarde aan de veiligheid van zowel de betrokken organisatoren als de bezoekers van de feestweek. Daarom zijn er diverse zichtbare en minder zichtbare maatregelen getroffen. Eén van de maatregelen betreft cameratoezicht. In het gebied rondom de Breestraat hangen diverse camera’s die gedurende bijna de gehele feestweek live uitgelezen worden.

Naast de inzet van cameratoezicht heeft de gemeente dit jaar onder andere extra beveiliging ingehuurd en de veiligheidseisen voor de organisatoren van diverse activiteiten verscherpt. De genomen maatregelen zijn afgestemd met de hulpdiensten.

Het gebied waar het cameratoezicht plaatsvindt is de Breestraat, het kermisterrein op het Meerplein en alle zijstraten van de Breestraat, als ook een deel van de Koningstraat. Via borden zullen bezoekers erop gewezen worden. Na afloop van de feestweek worden de camera’s weer weggehaald.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz