Velsertraverse

NIEUWS
Velsertraverse
Velsertraverse

BEVERWIJK – De provincie Noord-Holland gaat vanaf half september 2015 tot april 2016 de aansluiting van de N197 met de A22 herinrichten.

Met de herinrichting wordt de filevorming tegengegaan en daarmee de uitstoot van uitlaatgassen verminderd. Op maandag 7 september 2015 organiseert de provincie van 17.00 tot 19.30 uur een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis van Beverwijk om meer uitleg te geven over de werkzaamheden.

Tijdens de informatieavond worden de werkzaamheden en de gevolgen voor de omgeving en het verkeer toegelicht. Belangstellenden kunnen de ontwerptekeningen bekijken en deskundigen van de provincie en de aannemer zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door een mailtje te sturen

De N197 vanuit Beverwijk krijgt een directe aansluiting op de A22 richting Alkmaar via een nieuw klaverblad. De aansluiting van de Parallelweg naar de A22 richting Alkmaar wordt verlegd en verlengd. Daarnaast wordt er een zogenaamde bypass aangelegd ten oosten van de A22, waardoor verkeer vanuit de Velsertunnel rechtstreeks naar de Parallelweg wordt geleid, zonder verkeer te kruisen. De werkzaamheden aan de N197/Velsertraverse starten medio september en zijn gereed in april 2016, voordat Rijkswaterstaat de renovatie aan de Velsertunnel start.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz