Verdachten inbraak aangehouden

NIEUWS POLITIE BERICHTEN

logo_politie_kennemerland

BEVERWIJK – Zojuist heeft de politie bekend gemaakt twee mannen te hebben aangehouden op verdenking van een woninginbraak.

In de nacht van maandag op dinsdag kwam bij de politie een melding binnen van een woninginbraak aan de Gladiolenlaan. Een getuige had twee mannen zien wegrennen en gaf een signalement aan de politie. De politie is in de omgeving gaan zoeken en trof na een zoektocht een tweetal op een scooter. Zij voldeden aan het opgegeven signalement. De bestuurder werd door de politie gesommeerd te stoppen, maar hij reageerde hier niet op. De politie ondernam hierop actie en reed deze scooter klem op de Veldstraat. Een politiehond pikte de nodige geursporen op.

Het tweetal op de scooter gaf direct aan dat de scooter van diefstal afkomstig is. In hun omgeving werden o.a. breekijzers aangetroffen. Beide verdachten, een 18- en een 19-jarige Beverwijker, werden hierop aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek. Ook zal onderzocht worden of zij verantwoordelijk zijn voor de woninginbraak Gladiolenlaan.


Widget is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz