VERMISTE EN GEVONDEN DIEREN


Dierenambulance Kennemerland zet zich dag en nacht in voor dieren.

Alarmnummer:

0251-215454 

Bij Smartphone op nummer drukken voor direct contact

24 uur per dag bereikbaar


Gevonden dieren verzorgen zij uitermate goed en bij vermiste dieren zetten zij alles op alles om ervoor te zorgen dat het dier weer snel herenigt kan zijn met hun baasjes. Om hierbij een handje te helpen staat, indien jullie op de foto’s van het zeehondje klikken, de pagina met alle gevonden en vermiste dieren. Een vermissing doorgeven kan ook via deze pagina. Hopelijk nooit nodig maar indien wel, dan staat dierenambulance Kennemerland, met al hun vrijwilligers, voor jullie klaar.

De dierenambulance doet nog veel meer goed werk. Zo helpt zij met alles wat met dieren te maken heeft. Of het nu een paard in de sloot is, vogels in nood en zelfs zeedieren in nood.

De dierenambulance werd bij een dier in nood geroepen bij de Noorpier. Een zeehondje was vast komen te zitten tussen de rotsen. Het diertje kon bevrijd en werd door de dierenambulance meegenomen voor een eerste onderzoek. Daarna werd het transport naar de juiste opvang geregeld.

De dierenambulance steunen kan en mag altijd. Zij bestaan door donaties en steun van bewoners in hun werkgebied. Hiervoor kunnen jullie contact opnemen met de Dierenambulance door op de laatste foto te klikken.


Klik op foto voor vermiste en gevonden dieren       Foto: Dirk-Jan Prins

Klik op deze foto om  een vermissing door te geven         Foto: Dirk-Jan Prins

Klik op foto, educatief bezoek aan scholen, voor contact met dierenambulance      Foto: Dirk-Jan Prins