Vissen, recyclen, speuren en sieraden maken op het strand van Wijk aan Zee

NIEUWS
Foto: KNRM

WIJK AAN ZEE – Op woensdagmiddag 29 augustus van 12.00 tot 15.30 uur organiseert NME Beverwijk de Baakbelevenis op het strand van Wijk aan Zee.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Ga mee vissen naar het leven in de zee, leer over afval en recycling, doe de strandspeurtocht of maak mooie sieraden van natuurlijke materialen. Maar kijk uit voor de Pieterman. Dit dier heeft het onhebbelijke gedrag flink te prikken met zijn vinnen. Daar zullen jullie vast ook alles over te weten komen tijdens de uitleg deze dag. Maar hier kunnen jullie er al wat over lezen

Activiteiten

Om 12.15 uur en om 14.00 uur gaan wij met een groot sleepnet op zoek naar het leven in zee, help jij mee om te vissen naar zeesterren, vissen en garnalen? Jij kunt een strandspeurtocht doen en een mooi sieraad maken van natuurlijke materialen. Ook besteden wij aandacht aan de plastic soep. Wij maken er een gezellig middag van, dus kom jij ook? Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom!

De activiteiten worden georganiseerd op het strand van Wijk aan Zee voor strandpaviljoen De KUST, deze strandopgang is te bereiken vanaf de Relweg.  Alleen in geval van storm of onweer komt deze middag te vervallen.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz