Vogels in de winter

NIEUWS
Meerkoet op ijs
Bron: Omgevingsdienst IJmond    Foto: Dirk-Jan Prins

BEVERWIJK – Kom ook naar de gezellige middag op De Baak en ontdek hoe wij de vogels tijdens de koude wintermaanden kunnen helpen.

Woensdagmiddag 28 januari a.s. van 14.00 uur tot 16.00 uur zal de eerste Baakbelevenis van het nieuwe jaar plaatsvinden, zorg dat jij het niet mist! Tijdens deze gezellige activiteit leer jij alles over vogels en hoe zij de barre winter overleven.

Wij gaan aan de slag om de vogels in deze koude periode te helpen. Kies jouw eigen vogelsoort en ga op onderzoek naar wat deze vogel graag eet. Wanneer jij hier achter bent gekomen, kun jij voor deze vogelsoort een extra lekkere smulmaaltijd samenstellen. Ook halen wij de vogelpindakaas uit de kast om een lekkere snoepdennenappel te maken. Of rijg jij liever een mooie voerslinger aan elkaar?

Speurtocht

Voor de speurneuzen onder ons is om het terrein van De Baak heen een spannende vogelzoektocht uitgezet. Kun jij alle vogels terugvinden? Iedereen is van harte welkom om mee te doen met deze winterse activiteit, deelname is gratis.

De kinderboerderij is gevestigd aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk.

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz