Wel winnen, hè!

NIEUWS

welwinnenhe

BEVERWIJK – Wat zeg jij als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen jouw sporters? Wat doe jij als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga jij als bestuurder om met lastige ouders?

Kom op 27 januari naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show in het Kennemer Theater voor alle vrijwilligers bij sportclubs. Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun jij, met elkaar, een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Deze leuke show mag jij zeker niet missen!

Het verhaal is gebaseerd op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen onder andere Bas Grevelink (Comedy Train/musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer en voor verenigingen, die daar behoefte aan hebben, is er de mogelijkheid om een intake met de nationale sportbond aan te vragen. Van daaruit is verdere ondersteuning op dit gebied mogelijk.

Korting op entree

De sportbonden en NOC*NSF bieden een hoge korting aan. Een entreekaart kost je slechts € 5,- (normale prijs € 20,-). Kaartjes kun je bestellen op de SITE. De sportbonden organiseren de theatervoorstelling in samenwerking met de gemeente Beverwijk en de Beverwijkse Sportraad.

Datum: maandag 27 januari 2014
Locatie: Kennemer Theater Beverwijk
Aanvang: 20.00 uur (einde 21.20 uur geen pauze). Theater open vanaf 19.30 uur.


Widget is loading comments…

 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz