Wensboom voor Sail 2015

NIEUWS

BEVERWIJK – Op 18 juni wordt de zesde wensboom Gouden Dagen Beverwijk geplaatst in Lommerlust.

SAIL 2005a
Sail 2005    Foto: © Dirk-Jan Prins

De zevende en laatste wensboom zal in juli geplaatst worden in het Rode Kruis ziekenhuis. Met de zeven wensbomen verspreid door gemeente Beverwijk is Gouden Dagen makkelijk bereikbaar voor ouderen met een mooie wens.

Zo is de wens van echtpaar Taekema om Sail 2015 te bezoeken. Sail 2015 wordt grootser dan ooit en ook regio Beverwijk is in de ban van de imposante schepen. Gouden Dagen brengt deze wens voor het echtpaar in vervulling. Voorafgaand aan Sail 2015 wordt eind juli een expositie geopend in Museum Kennemerland over deze historische zeilvaart langs de Hollandse kust. Museum Kennemerland heeft Gouden Dagen een aantal rondleidingen aangeboden. Kennen jullie iemand die dit mooie uitje goed kan gebruiken? Neem dan contact op met Gouden Dagen Beverwijk.

Over Gouden Dagen

Gouden Dagen Beverwijk doorbreekt isolement van kwetsbare ouderen en bezorgt de veelal eenzame doelgroep een dag met een gouden randje. Om nog vele wensen in vervulling te kunnen laten gaan heeft Gouden Dagen Beverwijk de hulp uit de samenleving nodig! Gouden Dagen is dan ook hard op zoek naar donateurs, sponsoren en vrijwilligers.

Gouden Dagen Beverwijk werkt samen met verschillende organisaties in de regio, onder andere de Zonnebloem. Op de website wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor het ondersteunen van dit initiatief. Ook kan er voor meer informatie contact opgenomen worden met Kelly van Zijl via k.vanzijl@vivazorgroep.nl.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz