Werkzaamheden

NIEUWS

asfalt werkzaamheden


BEVERWIJK – Donderdag 14 juli èn vrijdag 15 juli 2016 vinden er vanaf 20.00 uur noodzakelijke reparatiewerkzaamheden plaats aan de asfaltverharding in de Parallelweg en Wijkermeerweg.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid door verkeersregelaars en met behulp van borden. De werkzaamheden duren beide nachten tot 6.00 uur de volgende ochtend.

Op de Parallelweg op de zuidwestelijke rijbaan ter hoogte van de Handelskade is spoorvorming ontstaan. Daarom herstellen we het asfalt. Verkeersregelaars leiden het verkeer op dit deel van de Parallelweg in beide richtingen over de andere rijbaan. De verkeerslichten op het kruispunt Parallelweg met Viaductweg worden tijdens de werkzaamheden uitgeschakeld.

Op de Wijkermeerweg repareren we het asfalt op twee locaties: ter hoogte van Wijkermeerweg nr. 48-80 en het deel van de Wijkermeerweg tussen Randweg en Ringvaart.

Doorgaand verkeer op de Wijkermeerweg wordt tijdens de uitvoering met behulp van borden omgeleid via Parallelweg, Ringvaartweg en Noorderweg. De bedrijven langs de Wijkermeerweg blijven tijdens de nachtelijke uitvoering bereikbaar, de aansluitingen van Randweg en De Brugman op de Wijkermeerweg blijven open.
Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz