Wie o wie ?

NIEUWS

GEMEENTEHUIS


BEVERWIJK – Gemeente Beverwijk gaat op zoek naar nieuwe burgemeester.

Maar wat moet zij/hij allemaal kunnen? En wat voor type mag het zijn? De Beverwijkse bevolking wordt van harte uitgenodigd om te laten weten welke eigenschappen de nieuwe burgemeester moet hebben.

Geef jouw mening, want de gemeenteraad is benieuwd naar jouw mening. Jouw input wordt gebruikt om te helpen bij het opstellen van de profielschets. In deze profielschets komt tot uitdrukking naar wat voor kandidaat precies wordt gezocht. Het geven van een mening is heel gemakkelijk en kan online via de volgende website  en volg daar de instructies.

Om het zoeken naar een nieuwe burgemeester in goede banen te leiden wordt er een vertrouwenscommissie in het leven geroepen. De vertrouwenscommissie spreekt kandidaten en bepaalt wie er als burgemeester aan de raad wordt voorgesteld.

De enquête is niet alleen online in te vullen. Op woensdag 21 september 2016 wordt ook op de weekmarkt gevraagd naar de voorkeur van Beverwijkers.In het geval van vragen is het mogelijk de raadsgriffie te benaderen door een e-mail te sturen of te bellen met 0251 256 256.Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz