Wie poetst het strand?

NIEUWS
Foto: Dirk-Jan Prins

WIJK AAN ZEE – Op donderdag 17 mei zal het strand van Wijk aan Zee even zwart zien van de mensen.

Om 10.00 uur zullen er zo’n 130 personen zich verzamelen voor een kop koffie met wat lekkers. Dit bij de strandopgang Relweg. Daarna zullen al deze personen een paar uur bezig zijn om het strand van Wijk aan Zee, als zowel het strand van Heemskerk, afval vrij te maken. Een bijzondere actie, want het is voor het eerst dat dit een gezamenlijke actie wordt van Beverwijk en Heemskerk. 130 personen waarvoor een gewone baan niet zo gewoon is, zullen zich keihard inzetten.

Dit jaar is het de derde editie dat Juttergeluk aan de slag gaat met onze stranden. Dit keer zal ook de gemeente ondersteuning geven. Daarbij komt dat Heliomare voor het eerst zich inzet bij dit mooie initiatief en weten met 70 leerlingen de reeds bestaande groep aan te vullen.

Het is opmerkelijk dat ieder jaar er meer animo is om mee te mogen doen met Juttersgeluk. Wie weet zien wij bij de 4e editie een nog grotere groep schoonmakers. Hoe mooi zou dat zijn. Laten wij het hopen. Mochten er nog personen, scholen of andere groepen zich willen aanmelden voor nu of de 4e editie van volgend jaar, laat dit dan even op de internetpagina van Juttersgeluk 


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz