Zwerfafvalgroep Prinsenhof nodigt uit!    

NIEUWS


BEVERWIJK – “Wij willen straks toch geen plastic bal doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen?”, verzucht een inwoonster van Beverwijk.

En daar gaat zij, gewapend met een grote tas, een trolley, handschoenen en een grijper op zoek naar plastic en ander zwerfvuil. Dit doet zij nu al jaren door weer en wind. Diep respect! Omdat geen mens hetzelfde is en de één graag alleen op pad gaat en de ander het liefst buurtbewoners zou willen opporren, organiseert de zwerfafvalgroep Prinsenhof een inspiratie-bijeenkomst. Hier kunnen jullie voor alle vragen maar ook met eigen tips en ideeën rondom opruimacties terecht. Wij laten dan ook een paar voorbeelden zien.

Dit keer zijn ook medewerkers van woningbouwverenigingen aanwezig. Zij willen met ons meedenken op welke manier zij opruimacties in de buurt kunnen ondersteunen en stimuleren. Bovendien is een medewerker kwaliteitsbewaking openbare ruimte van de gemeente Beverwijk aanwezig. Reden temeer om maandag 29 mei van 19.30-21.00 uur vrij te houden! Locatie: Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 te Beverwijk.

Tot ziens in de Prinsenhof! De Werkgroep Zwerfafval  is een initiatief vanuit de wijk en wordt ondersteund door het Sociaal team en de gemeente Beverwijk. Info: Gerben Sinjewel 0251 215577, e-mail ; Hilda ter Steege 06 33956973, e-mail: t.a.v. Hilda ter Steege.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz